SEVR Accounting

Redovisning

Redovisning

Redovisning ska inte vara krångligt, hos oss på Accounting kan ni vara trygga med att få den hjälp ni behöver!

Vi ser över och stämmer av Era ekonomiska flöden. Genom dagens digitala lösningar kan all leverans samt bokning av material skötas digitalt och per automatik. Syftet är att frigöra tid för er företagare och förenkla bolagets ekonomi.

Tid för ekonomin?

“Jag har inte tid för ekonomi för all ekonomi” är ett vanligt citat. Genom att lämna över det till oss får du tid för din kärnverksamhet och vi guidar dig mot verksamhetens förädling.

Saknar din ekonomi hållbarhet? Vi hjälper dig upprätta processflöden som gör din ekonomi förståelig och hanterbar, detta ger en långsiktighet genom sömlösa flöden och djuplodande analyser.

Vad är ekonomi?

Ett vanligt fenomen är att man inte riktigt förstår ekonomin. Vad betyder begreppen inom ekonomi och redovisning? Är eget kapital det samma som pengarna man har på banken? Hur hänger resultatrapporten ihop med balansen? Vi hjälper dig att förstå. För det är faktiskt så…du har enligt lag en skyldighet att förstå redovisningen och bokföringen som egen företagare.

Varför SEVR?

Flexibla lösningar

Varför SEVR?

Snabb respons

Kollegiat samarbete

FAQ

Genom analys av Era ekonomiska flöden hittar vi smarta digitala lösningar som skapar mervärden för dig som kund genom frigörande av tid.
Förändring sker oavsett om vi vill det eller inte. Det ekonomiska landskapet förändras och för att ditt företag ska nå en hållbarhet i ekonomin behöver man göra de nödvändiga förändringarna som krävs. Vi digitaliserar för att få sömlösa flöden. Genom detta sparar vi tid på manuell hantering och i och med det ditt företags kostnader.
På Lavant vill vi hjälpa våra kunder med sin ekonomi på ett tillfredsställande sätt, för både Er och oss, på ett så effektivt sätt som möjligt genom att vara så digitala som möjligt. Vi vill att kunden ser oss som en kollega/ekonomichef som gör vårt bästa för att Era ekonomiska flöden ska bli så smidiga och kostnadseffektiva som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och anpassa oss till den ekonomiska infrastrukturen genom att vara omvärldsbevakande och intresserade.
 

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Vi älskar att träffa våra vänner – gärna i det verkliga livet, men ibland har vi många roliga och spännande saker för oss – då kan du alltid skriva någon rad eller två så återkommer vi blixtsnabbt.

hello@sevraccounting.se

Klippan 1C, 414 51 Göteborg