SEVR Accounting

Sluta aldrig utforska

Sluta aldrig utforska

Så vem vill vi ha med på resan? Vi söker människor med självrespekt, driv och en vilja att utvecklas som människa och i sin konsultroll!

De mest förekommande rollerna som vi arbetar med är CFO, ekonomichef, redovisningschef, financial controller, business controller, redovisningsekonom, projektroller och vi söker alltid drivna personer som har denna bakgrund eller som vill söka den typen av uppdrag. Vi älskar både anställda konsulter och medlemskonsulter!

Vi söker alltid efter nya duktiga konsulter och underkonsulter – som är drivna och vill utvecklas tillsammans med oss och våra vänner.

Vi söker alltid efter nya duktiga konsulter och underkonsulter – som är drivna och vill utvecklas tillsammans med oss och våra vänner.

Vad gillar du att jobba med?

Vad gillar du att jobba med?

I SEVR-familjen kan man bli medlem och en vän för livet. Vad innebär då det? Vi behandlar våra medlemskonsulter på samma sätt som anställda konsulter, vilket betyder att man får tillgång till vårt nätverk, man får nyttja våra lokaler vid behov, man får delta i våra utbildningar och inspirationsföreläsningar, och att man kan svänga förbi på en kaffe eller öl när det passar och att man ingår i SEVR Community – där vi delar erfarenheter, tankar, mallar. 

Kostnad? Ingen – vi tror på finance in motion och med det så kommer det alltid att finnas en rörlighet bland både konsulter och kunder, och att tro någonting annat är bara naivt, men hos SEVR ska man alltid känna sig som hemma. En vän är alltid en vän.

Därtill som medlemkonsult får man, utöver ovan nämnt, självklart förtur till uppdrag som kommer via SEVR – det går att se oss som din alldeles egna säljavdelning! Vi är inte giriga, utan vi är framförallt ute efter att fortsätta bygga ett starkt SEVR-nätverk – ett nätverk av vänner. En stor del av vinsten kommer medlemkonsulten tillgodo, och ifall du skulle springa på ett spännande uppdrag som du inte kan ta själv – skicka det vidare till oss så delar vi med oss, som vänner gör. Det ska alltid vara win-win-win!

För anställda är det samma synsätt som vi arbetar med, men här har vi en lite tydligare profilering, och vill framförallt rekrytera engagerade ekonomer med driv. Kanske är du eller har varit revisor, redovisningskonsult eller controller tidigare och vill testa något nytt som är roligt, lukrativt och framförallt utvecklande? Här är inte den ena dagen den andra lik, men vi utvecklas tillsammans.

Långsiktighet, utveckling, relationer, win-win-win, vänner och familj. Det är orden som får summera oss. Tillsammans i såväl framgångar som motgångar, det är the SEVR way!

Berätta om dig själv!
Vi älskar att lyssna.
Berätta om dig själv!
Vi älskar att lyssna.

Självklart är vi upptagna, det är alla idag, men vi ägnar särskild uppmärksamhet åt mailet från talanger som du! Det vore ju dumt att missa en sån stjärna, så skriv några rader om dig själv och vad du brinner för. Inte om Excel eller möten, utan om vad du faktiskt brinner för! Berätta det galnaste du gjort eller håll det hemligt – oavsett så vill vi gärna höra från dig!

Bringing life to work

Bringing life to work

Bringing life to work! Vi tror att livet skapar arbetet och inte tvärtom. Därför vill vi verkligen skapa en dynamisk plats, för både livet och arbetet. Det ska kännas som hemma och med det sagt: Kom som du är! Ekonomi, finans och redovisning handlar om människor mer än siffror och på SEVR står människan i centrum.