SEVR Accounting

Bokslut

Bokslut

Bokslut och deklarationer kan vara krångliga att hålla koll på. Våra duktiga konsulter hjälper till med både månadsbokslut, årsbokslut samt deklarationer.

Bokslut

Våra tjänster

Månatliga rapporter

Varje månad stämmer vi av dina siffror, gör månadsbokslut, kvalitetssäkrar och lämnar över den produkt du/Ni har betalt oss att producera. Ni godkänner sedan produkten genom vår kundportal.

Årsbokslut och årsredovisning

I slutet av året producerar vi Bokslut och årsredovisning åt dig. Vi kvalitetssäkrar detta genom våra system med kontrollfrågor. Vi bokar sedan ett möte där vi går genom ditt bokslut tillsammans med oss. Krävs det revisor har vi många bra samarbetspartners som gärna ger dig “added-value” med handfasta råd om hur ditt nästa år blir ännu bättre.

När bokslutet är klart producerar vi de skattetekniska delar som krävs för att avsluta året. Rapporterna skickas sedan in till berörda myndigheter. Du som delägare till det bolag vi precis gjort bokslut för behöver även lämna in din K10 –blankett som visar ditt utdelningsutrymme. Detta hjälper vi dig att producera. Vi ser även över vad du behöver uppfylla i slutet på året för att maximera ditt utrymme.

Har du flera bolag, koncern eller finns ditt bolag i flera länder? Vi hjälper dig med konsolidering av de olika bolagen så att dina siffror blir korrekt hanterade.

Tillfällig lösning?

Interim, som betyder ”tillfällig”. Behöver Ni en tillfällig lösning? Kortsiktigt eller långsiktigt? Vi erbjuder båda lösningarna för dig. Det kan handla om sjukdomar och/eller ledigheter. Ingen fara, vi stöttar dig och ditt företag.

 

Mot infrastruktur

Behöver din funktion övergå från just funktion till en infrastruktur. Vi förvaltar det förtroendet och hjälper Er att bli det bästa Ni kan bli, och därigenom slipa Er verksamhet mot bättre beslutsunderlag.

Behöver Er verksamhet en långsiktig affärsmodell eller strategi? Vi kommer ut och analyserar Era förutsättningar och ger Er ett värdeerbjudande som Ni kan stå för och leverera.

Varför SEVR?

Flexibla lösningar

Varför SEVR?

Snabb respons

Kollegiat samarbete

FAQ

Genom analys av Era ekonomiska flöden hittar vi smarta digitala lösningar som skapar mervärden för dig som kund genom frigörande av tid.
Förändring sker oavsett om vi vill det eller inte. Det ekonomiska landskapet förändras och för att ditt företag ska nå en hållbarhet i ekonomin behöver man göra de nödvändiga förändringarna som krävs. Vi digitaliserar för att få sömlösa flöden. Genom detta sparar vi tid på manuell hantering och i och med det ditt företags kostnader.
På Serv Accounting vill vi hjälpa våra kunder med sin ekonomi på ett tillfredsställande sätt, för både Er och oss, på ett så effektivt sätt som möjligt genom att vara så digitala som möjligt. Vi vill att kunden ser oss som en kollega/ekonomichef som gör vårt bästa för att Era ekonomiska flöden ska bli så smidiga och kostnadseffektiva som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och anpassa oss till den ekonomiska infrastrukturen genom att vara omvärldsbevakande och intresserade.
 

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Vi älskar att träffa våra vänner – gärna i det verkliga livet, men ibland har vi många roliga och spännande saker för oss – då kan du alltid skriva någon rad eller två så återkommer vi blixtsnabbt.


hello@sevraccounting.se

Klippan 1C, 414 51 Göteborg