SEVR Accounting

Lön

Lön

Saknar ni rätt kompetens eller får ni bara inte tiden att räcka till?

Våra konsulter kan hjälpa er med all lönehantering. Ni rapporterar till oss och vi hanterar allt från löneberedning som inkluderar traktamenten, OB, utlägg och allt annat som hör lönen till. Ni har möjligheten att rapportera via app och vi skickar ut digitala lönebesked direkt till de anställda.

Digitala funktioner

Idag finns så pass många digitala lösningar att mycket av det manuella arbetet har försvunnit. Vi siktar på att alla funktioner ska gå från transaktionsekonomi till affärsekonomi. Med detta menar vi att tiden som, i många fall, läggs på manuella transaktioner kan förädlas till analytiskt arbete.

Vill du göra en digital förflyttning, men vet inte riktigt hur eller var du kan vända dig? Visste du att vi är upphandlade just för vår kompetens inom detta område. Vi har praktiska omställnings-case som hjälper att välja Er partner till en digital omställning!

Digital förflyttning

Vi kommer ut och analyserar Era flöden, hjälper Er med en fullständig handlingsplan och upphandlar affärssystem för Er digitala förflyttning. Efter det kommer Ni kunna, steg för steg, arbeta med Er omställning mot en sömlös ekonomisk infrastruktur.

Varför SEVR?

Flexibla lösningar

Varför SEVR?

Snabb respons

Kollegiat samarbete

FAQ

Genom analys av Era ekonomiska flöden hittar vi smarta digitala lösningar som skapar mervärden för dig som kund genom frigörande av tid.
Förändring sker oavsett om vi vill det eller inte. Det ekonomiska landskapet förändras och för att ditt företag ska nå en hållbarhet i ekonomin behöver man göra de nödvändiga förändringarna som krävs. Vi digitaliserar för att få sömlösa flöden. Genom detta sparar vi tid på manuell hantering och i och med det ditt företags kostnader.
På Lavant vill vi hjälpa våra kunder med sin ekonomi på ett tillfredsställande sätt, för både Er och oss, på ett så effektivt sätt som möjligt genom att vara så digitala som möjligt. Vi vill att kunden ser oss som en kollega/ekonomichef som gör vårt bästa för att Era ekonomiska flöden ska bli så smidiga och kostnadseffektiva som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och anpassa oss till den ekonomiska infrastrukturen genom att vara omvärldsbevakande och intresserade.
 

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Vi älskar att träffa våra vänner – gärna i det verkliga livet, men ibland har vi många roliga och spännande saker för oss – då kan du alltid skriva någon rad eller två så återkommer vi blixtsnabbt.

+46 769 42 47 44
hello@sevraccounting.se

Klippan 1C, 414 51 Göteborg