I närmare 4 månader har vi nu bevandrat oss under namnet SEVR ACCOUNTING AB, och  Ä N T L I G E N kan vi presentera vår egen hemsida, (sevraccounting.se)  Samtidigt som träden och blommorna vaknat till liv har vi på Accounting skapat nya härliga relationer, mål och visioner.

Vi är ett härligt gäng som i grunden är placerade vid underbara Klippan i Göteborg. Kikar du in på hemsidan kan du läsa lite om hur våra tankar kring redovisning och ekonomi går. Vi finns här för underlätta när du behöver fokusera på din kärnverksamhet.

Just nu söker vi också nya medarbetare, så är det inte din ekonomi du vill ha hjälp med? Då kanske du istället vill bli vår nya kollega?

Glöm nu inte att klicka dig in på sidan, det är en fin sida!

 

Sevraccounting.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *